حدیث طالب زاده

حاضر و آماده بودن جی برگ ها واقعا جذبم کرد، گفتم: “به امتحان کردنش می ارزد! ” حدیث طالب زاده،موفق در آزمون وکالت

سه فوت مانده به طلا توقف نکنید!

هنریت کلاوسر در کتاب ” بنویس تا اتفاق بیافتد” می گوید:در زندگی آشفتگی اغلب در آستانه پیروزی حادث می شود وقتی همه چیز در آستانه فروپاشی است، نشانه خوبی است از اینکه همه چیز در شرف درست شدن است. پس ادامه بدهید، زیرا حتما به خط پایان نزدیک شده اید. ماجرای موفقیت سرکار خانم حدیث طالب زاده نیز از این رو جالب و شنیدنی  است که ایشان بعد از چندین بار تجربه ناموفق در آزمون وکالت، درست زمانیکه دیگر ناامید شده بودند و می خواستند دست از همه چیز بکشند،لذت شیرین موفقیت را چشیدند. می گویند: “اصلا امیدی به قبولی نداشتم حتی طوری شد که کتاب هایم را جمع کردم و گفتم با اینهمه تلاشی که کردم یا امسال یا هیچ وقت دیگر!”

عشقی که با گذر زمان بیشتر شد؟

خانواده اصرار داشتند حقوق بخوانم و از آنجاییکه این رشته برای استدلال هرچیز، چارچوب و قواعد خاصی دارد هیچ وقت فکر نمی کردم بتوانم به آن علاقه مند شوم، اما وقتی وارد این رشته شدم، هرچقدر جلو تر می رفتم بیشتر عاشقش می شدم.

یک تصمیم سرنوشت ساز؟

یادم هست همیشه مصاحبه های جی۵ را در مجلات می خواندم، تا اینکه ترم های آخر ارشد تصمیم خودم را گرفتم تا برای آزمون وکالت، به طور جدی درس بخوانم. حاضر و آماده بودن جی برگ ها واقعا جذبم کرد، گفتم: “به امتحانش می ارزد! “واقعا هم کمکم کردند، مخصوصا برای تجارت.

فراز و نشیب های راه؟

برعکس خیلی از دوستانم، من بیشتر با درس آیین دادرسی کیفری مشکل داشتم، چون پر از نکات ریز و مهم بود. مطالب خیلی شبیه به هم بودند و همین به یاد سپردنشان را دشوارتر می کرد، مثلا قوانین مربوط به جرائم در دادسرا به یک شکل و در دادگاه به شکل دیگری مطرح می شدند.

کوله بار شما در این راه؟

به نظرم بدون یک برنامه ریزی درست و منسجم، قبولی در آزمون وکالت ممکن نمی شود. اینطور نیست که یک روز درس بخوانی و یک روز نخوانی! من هرروز را به یک درس اختصاص داده بودم. متن قانون و جی برگ ها را کنارم گذاشته بودم و هر چند جی برگی را که می خواندم، دوباره به متن قانون رجوع می کردم. همینکه مطالب، بارها برای من مرور می شد خیلی خوب بود. گاهی نکاتی را در جی برگ ها می دیدم که شاید در متن قانون، سرسری از آنها رد شده بودم و یا اینکه خوب متوجه نشده بودم.

چرا بعضی ها نتیجه نمی گیرند؟

بعضی از دوستان، اولش با یک انرژی فوق العاده شروع می کنند اما روزهای آخر کم می آورند. من همیشه می گویم طوری پیش بروید که اگر زمین خوردید، باز هم انرژی داشته باشید از صفر شروع کنید.

پیشرفت های شادی بخش؟

من دیگر همان آدم دو سال قبل نبودم، اطلاعاتم خیلی بیشتر شده بود، طوریکه وقتی دوستانم سوالی می پرسیدند، حتی اگر در هیچ کتابی آن را نخوانده بودم، با استدلال می توانستم به جواب برسم.

جلسه آزمون چطور بود؟

مهمترین کاری که باید سر جلسه انجام داد، حفظ آرامش است. وقتی سوالاتی را می دیدم که قبلا در جی برگ ها خوانده بودم حس خیلی خوبی پیدا می کردم، مخصوصا برای درس آیین دادرسی مدنی. لازم نبود زیاد فکر کنم، سریع گزینه درست را می زدم و جلو می رفتم.

فواید جی برگ های آماده؟

خوبی جی برگ های آماده وکالت این بود که نمی گذاشتند از یک ماده به راحتی بگذرم، خیلی از نکاتی که قبلا سرسری از آنها رد می شدم، موقع جی برگ خواندن جلوی چشمم می آمدند. همین باعث می شد مطلبی از دستم فرار نکند و مبحثی آن وسط جا نماند.

روز به حقیقت پیوستن یک رویا؟

یادم هست آن روز داشتیم همراه با دختر عمه ام به باشگاه می رفتیم که برایم پیام آمد نتایج آزمون وکالت اعلام شده است، اصلا دل و دماغ این را نداشتم که بخواهم نتیجه را ببینم اما دختر عمه ام می گفت: من دلم روشن است،تو قبولی! همان موقع یکی دیگر از دوستانم که او هم همیشه مشوق من بود به ما ملحق شد، قرار شد او وارد سایت شود و نتیجه را ببیند. چند دقیقه ای گذشت، یک لحظه سرم را برگرداندم و دوستم را دیدم که چشمانش از خوشحالی برق می زد…خدای من، من قبول شده بودم… از خوشحالی آرام و قرار نداشتم، بعد از کلی جیغ و داد، سریع با مادرم تماس گرفتم و این خبر خوش را به او هم دادم.

و اما قدم بعدی شما؟

من سالها پیش دیپلم زبانم را گرفتم، اما حیف به علت وقفه ای که افتاد دچار فراموشی شده ام. از آنجاییکه تسلط به زبان انگلیسی برای یک حقوقدان امتیاز بزرگی محسوب می شود، دوست دارم دوباره به کمک جی برگ، هرآنچه سالها پیش خوانده بودم را دوره کنم.

پیامی برای نوسفران این راه؟

نظر من این است که منسجم درس بخوانید و همان مقدار را که می خوانید با جی برگ مرور کنید تا فراموشتان نشود. کسی نیست که جی۵ و جی برگ های آماده را به او معرفی نکرده باشم. حتی روزی یک ساعت مطالعه با جی برگ، خودش بسیار کمک کننده است. جی برگ ها به شکل سوال و جواب و نکات کلیدی را پررنگ تر می کنند و از این جهت به نظرم هر جی برگ با یک تست برابری می کند.

feleshfeleshمتن کامل مصاحبه


Comments 7

    1. سلام به شما دوست عزیز
      چون آزمون وکالت یک آزمون جامع کشوری هست ما منابع اصلی را به صورت کامل و جامع برای شما جی برگ نویسی کردیم طوری که میگیم دیگه نیاز به مطالعه ی کتاب و منبع دیگه ای نیست اما با توجه به اینکه سطح داوطلبان با هم متفاوت هست ممکنه در روند پشتیبانی مشاوران ما متوجه ضعف داوطلبی در مبحث خاصی بشن در این صورت قطعا منبع مکمل هم پیشنهاد میشه .

    1. امیر عزیز ،وقتی صحبت ضمانت پیش میاد ،حتما پشت این کلمه یک “نیاز”نهفته است به عبارتی دیگر وقتی شما میگویید:آیا ضمانت میدهیدمن با روش شما در آزمون قبول شوم یک “نیاز”داریدو آن اطمینان از این روش است که البته کاملا حق با شماست .حتما قبول داریدکه موفقیت در آزمون وکالت حاصل دوموضوع مهم است اول سخت کوشی خودتانو دوم روشی درست و مطمئن.اولی تعهدی است که شما به خودتان میدهیدکه تکلیف آن معلوم است،قبولی در آزمون وکالت آنقدر برایتان مهم و سرنوشت ساز است که حاضر هستیدبا تمام قوا تلاش کنید.پس یکی از عوامل موفقیت تضمین شده است سخت کوشی خودتان و اما رکن دوم این موفقیت روش درست است.همه آموزشگاهها جملگی فریاد میزنند که روش ما بهتر است و الته از جمله ما!
      در مورد دیگران نمیدانم چه راهی برای تشخیص اینکه آیا درست میگویند یا نه وجود دارد؟!ولی درمورد جی ۵موضوع خیلی راحت است،شما میتونید فقط یک درس مثل آئین دادرسی مدنی ویا…را تهیه کنید و با سرعت و همان سخت کوشی که قرار است برای موفقیت در آزمون به خرج دهیدبرای مدتی محدود مثلا ۱تا ۲هفته وقت بگذاریدو ببینید آیا همان حس و همان قضاوتی که جی پنجی های موفق اعلام میکنند را در حال تجربه هستید؟؟اگر جواب مثبت بود حالا ریسک سرمایه گذاری روی روش جی ۵نزدیک به صفر خواهد بودو این بهترین تضمین است.والا این نیاز شما مورد سوءاستفاده ی سودجویان قرار خواهد گرفت و ماهرانه شما را دور خواهند زدو پولی را که برای آینده ی شغلی خود سرمایه گذاری کرده ایدرا خواهند بلعید،خلاصه کنم با “کم”امتحان کنید.آقای امیر والایی میگن:خیلی از دوستان بودند که برای شرکت در کلاسهای آمادگی آزمون، میلیون ها خرج کردند بارها آزمون دادند و قبول نشدند

    2. سلام امیر عزیز.
      قطعا ضمانت ما شما هستید ..این که بخواهیم ضمانت کنیم قبولی شما را باید چند مبحث را در نظر بگیریم اول اینکه چه منابعی را تقدیمتون میکنیم ؟آیا این منابع همپوشانی با سوالات ازمونها دارند؟ اینکه چطور مطالعه میکنیم ؟مطالبی را که مطالعه میکنیم چقدر میتونیم تا زمان آزمون در ذهن خود نگه داریم و چقدر با نوع سوالات آزمونها مطابقت میدهیم؟طبق چه برنامه ای پیش میرویم و اینکه ایا با این برنامه تا آزمون میتونیم مطالعمون رو به اتمام برسونیم؟؟؟؟تا به اینجا کاری هست که تیم حقوقی جی ۵ برای شما به بهترین شکل انجام داده منابعی ر برای شما جی برگ نویسی کردیم که رفرنس های اصلی محسوب میشن منابعی مثل کتب دکتر کاتوزیان و ۵جلد دکتر اسکینی و…حجم مطالب کم شده و حواشی کنار رفته .وطبق یک بودجه بندی منسجم پیش میرید هرکجا هم نکته ی مبهمی داشته باشید کارشناسان ما در کنارتون هستن اما…همه ی اینها در صورتی منجر به نتیجه خواهد شد که شما طبق برنامه ریزی انجام شده مطالعه کنید و برای نتیجه همه ی توانتون رو بگذارید ..پس ضمانت ما شما هستید اگر طبق برنامه ی ما پیش برید و هرجا سوالی بود با ما در تماس باشید قطعاااا مثل بقیه ی جی پنجی ها به نتیجه ی خوبی خواهید رسید مثل خانم عزیزه امینی که درعین ناباوری برای دوستانشون رتبه ی ۱۹ کانون کردستان شدن. پس شما در نهایت نتیجه را مشخص میکنید.

  1. منم خیلی دوسدارم بخونم برای وکالت اما داوطلبای زیادی را میشناسم که ارشد هم دارن اما وکالت قبول نشدن اونوقت من با کارشناسی چطور قبول بشم؟!!!

    1. سلام به شما دوست عزیز.
      ما به همون جایی میرسیم که انتخاب کردیم پس اینکه بگیم کسانی که ارشد و دکترا دارن و وکالت قبول نشدن پس ما هم قبول نمیشیم یعنی ما انتخاب کردیم که جزو قبول شدگان نباشیم پس حواسمون رو جمع کنیم که اگر دوستداریم که برسیم به این موفقیت اولین قدم قطعا این هست که امید داشته باشیم و قدم دوم این هست که بررسی کنیم ببینیم اگر داوطلبانی با شرایط خوب نتونستن به قبولی برسن علت چی بوده؟!من به شما میگم که با توجه به شغلم قبلا این بررسی را انجام دادم اولین مساله اینجاست که حقوق خیلی فرار هست و این مساله باعث میشه داوطلبانی که در دوره ی دانشجویی بخاطر مطالعه ی عالی شب امتحانی حتی رتبه ی الف دانشگاه میشن بخاطر عدم تکرار و مرور منظم مطالب رو فراموش میکنن.پس تفاوتی نداره دیگه این داوطلب کارشناس باشه یا ارشد.مساله ی بعدی این هست که بخاطر مطالعه به روش دانشگاهی در بهترین شرایط این افراد روی کلیات تسلط خوبی دارن اما آزمون وکالت آزمون رقابت برسر تسلط بر جزئیات هست پس اگر شما روی جزء به جزءرفرنس های اصلی تسلط صد درصدی داشته باشید دیگه فرقی نداره کارشناسی یا ارشد یا دکتری قطعا میتونید به قبولی برسید.آقای دکتر جواد سیدی دکترای جزا و استاد دانشگاه هم ۲ بار آزمون وکالت رو نتونستن نمره قبولی دریافت کنن..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *