امیر والایی قبولی وکالت رتبه 136 کانون وکلای مرکز

دروس کیفری، تجارت،آیین دادرسی مدنی و جزا را به ترتیب ۱۰۰%، ۹۰%، ۸۰% و ۷۰% زدم امیر والایی

امیر والایی موفق در آزمون قضاوت و آزمون وکالت

 حالا مطمئن تر شدم که در انتخاب تو اشتباه نکرده بودم!

آقای امیر والایی رتبه ۸۴ آزمون قضاوت و رتبه ۱۳۶ کانون وکلای تهران هستند، ایشان الگوی واقعی یک فرد موفق اند که ثابت کردند حتی تاریکترین شب نیز پایان خواهد یافت و خورشید خواهد درخشید، طلوع همیشه بعد از تاریکترین زمان شب اتفاق می افتد! پس چه خوب است تسلیم نشوی به این امید که روزهای خوب خواهند آمد. 

” اولش فقط قصد داشتم در آزمون وکالت شرکت کنم اما درست یک ماه مانده به آزمون قضاوت، تصمیم گرفتم در این آزمون هم شرکت کنم، خیلی از دوستانم می گفتند با یک دست نمی شود دو تا هندوانه برداشت! اما من ثابت کردم هیچ چیز غیرممکن نیست. “

دشواریهای رشته حقوق؟

بعد از مدتی مواد قانونی از یادم می رفت خیلی ناراحت می شدم چون قدرت تحلیل بالایی داشتم اما شماره مواد از یادم می رفت و  نمی توانستم آنها را از حفظ بگویم. تجارت یکی از دروسی بود که ۸۰% بچه ها به خصوص داوطلبان آزمون وکالت از آن تنفر داشتند و اظهار میکردند که این درس خیلی فرار است و هرچقدر هم که می خوانند زود از یادشان می رود. خوشبختانه من با جی۵ این مشکل را حل کردم و موفق شدم در آزمون وکالت این درس را ۹۰% بزنم.

یک انتخاب مهم؟

نمایشگاه کتاب که شروع شد من هم تصمیمم را گرفتم برنامه ای هم برای خودم ریخته بودم که هرطور شده شروع کنم اما راستش نمی دانستم چه طوری؟ دروس حقوقی به شدت فرار بودند و خیلی هم نمی شد روی آنها حسابی باز کرد،به دنبال راهی میانبر بودم و در نهایت تنها چیزی که به ذهنم رسید جی۵ بود.

اولین نشانه های پیشرفت؟

با خودم گفتم من هرطور شده اینبار باید تا آخرش بروم. هنوز یکی دوماه نگذشته بود که واقعا پیشرفتم را حس کردم، خیلی جالب بود ظرف مدت کوتاهی به هرآنچه می خواندم مسلط می شدم،حتی سرجلسه درس آیین دادرسی کیفری را ۱۰۰% زدم.

یک خاطره جالب؟

یک روز در مترو آقایی را دیدم که بغل دستم نشسته بود و مشغول خواندن آیین دادرسی کیفری بود، هرسوالی را که می خواند من سریع از حفظ شماره ماده و …. را می گفتم، همینطور با تعجب نگاهم می کرد. آخرش هم، شماره تلفن همدیگر را گرفتیم و قرار شد بعد از آزمون نتیجه را به هم خبر بدهیم، بعد از اعلام نتایج وقتی به او گفتم آیین دادرسی کیفری را ۹۸% زدم خیلی تعجب کرد خودش این درس را فقط ۳۰% زده بود، می گفت: من سه سال است که دارم آزمون وکالت می دهم و موفق نمی شوم واقعا تو اینهمه تسلط را چطور به دست آوردی؟! از من خواست برایش برنامه ریزی کنم و قول داد که برای آزمون امسال حتما از جی۵ استفاده کند.

چند قدم تا اولین ایستگاه موفقیت؟

سرجلسه بدون اینکه خیلی فکر کنم سریع گزینه درست را پیدا می کردم، یکی از دوستان در صندلی کنار من نشسته بود وقتی می دید من سریع صفحه به صفحه جلو می روم با تعجب گفت: تو چطور تند تند تست ها را می زنی؟اشتباه نمی کنی؟ جالب بود که من حتی وقت اضافه هم آوردم، یکی از بزرگترین مشکلاتی که بچه ها سرجلسه تجربه می کنند همین کمبود وقت است.

بالاترین درصدهای شما؟

دروس آیین دادرسی کیفری، تجارت،آیین دادرسی مدنی و جزا را در آزمون وکالت به ترتیب ۱۰۰%، ۹۰%، ۸۰% و ۷۰% زدم در آزمون قضاوت هم اکثر دروس را بالای ۸۰% زدم.

روزهایی که تمام تلاشهای شما به ثمر نشستند؟

رئیسم می گفتند، محال است قبول شوی. گفتم شک نکنید که من قبولم، حتی شماره داوطلبی ام را هم به ایشان دادم تا خودشان نتیجه را به من خبر بدهند. یک روز در دفتر نشسته بودیم ایشان آمدند و گفتند نتایج آزمون قضاوت منتشر شده اما تو قبول نشدی، همانجا  خشکم زد! با ناراحتی روی زمین نشستم گفتم: نه! امکان ندارد، خندیدند و گفتند: شوخی کردم قبول شدی آن هم با رتبه ۸۴. جالب بود ایشان خودشان دکترای حقوق داشتند چندین بار هم در آزمون وکالت شرکت کرده بودند اما قبول نشده بودند، به من گفتند: باشه، قضاوت رو قبول شدی اما وکالت رو بعید می دونم. روزی که نتایج آزمون وکالت مشخص می شد، باز هم خود ایشان نتیجه را به من خبر دادند و به شوخی گفتند قبول نشدی، این دومین باری که به من شوک وارد می کردند کمی بعد در حالی که خبر قبولی ام را دادند با لبخند گفتند: حالا مطمئن تر شدم که من در انتخاب تو اشتباه نکرده بودم، کارت واقعا عالی بود.

چند قدم جلوتر؟

هدف بعدی من قبولی در آزمون ارشد است، دلم می خواهد به عنوان استاد دانشگاه و در کنارش به عنوان وکیل در شرکت های حقوقی مشغول به کار شوم.

حرفی با تمام علاقه مندان به حقوق و وکالت؟

خیلی از دوستان بودند که برای شرکت در کلاسهای آمادگی آزمون، میلیون ها خرج کردند بارها آزمون دادند و قبول نشدند؛ دوست دارم به همه بچه ها به خصوص آن دسته که از  لحاظ مالی ضعیف هستند و توان پرداخت این هزینه های گزاف را ندارند بگویم رمز موفقیت داشتن یک برنامه ریزی قوی است در کنارش خوبی جی۵ این است که شما بیهوده برای تکرارهای اضافی وقت نمی گذارید، اگر ناامید شده اید حداقل یکبار دیگر به خودتان فرصت بدهید یکی دوماه این جی برگ ها را امتحان کنید و جدی برایشان وقت بگذارید مطمئن باشید به زودی لذت شیرین قبولی را تجربه می کنید.

ورود به صفحه اصلی وکالت | شرایط و منابع آزمون | روش جی۵

feleshfeleshمتن کامل مصاحبه


Comments 21

  1. سلام وقتتون بخیر من مهرماه میشینم حقوق و چون هم متاهل هستم و هم شاغل میخوام از همون اول دانشگاه شروع کنم به برنامه ریزی پله پله که سال اخر واسه آزمون وکالت تلنبار نشه جی برگ های شما برای دانشجویان هم کاربرد داره؟

    1. سلام مهدی جان وقت شما هم بخیر
      آفرین میگم به شما به خاطر این تصمیم ..چرا که اگر با این محدودیت و مشغله ای که دارید درسها را برای بعد از فارغ التحصیلی انباشت کنید اونموقع نیاز دارید حداقل ۱/۲سال کل فعالیتهاتون رو تعطیل کنید تا از ابتدا به صورت کامل مطالعه داشته باشی ..خوشبختانه چون محتوای جی برگها از رفرنس های اصلی هست و شما با روش ما به خاطر تکرار و مرور های عالی داخل جعبه جی ۵ مطالب را در حافظه طولانی مدتتون ثبت میکنید میتونید از همون ترم اول میتونیم در کنارتون باشیم تا طبق چارت تحصیلی اما هدف مند برای آزمون آماده بشید مثل آقای حسین اسماعیل زاده از افتخارات مجموعه ی ما باشید.

  2. سلام
    اگر دانشجوی ترم اخر حقوق باشیم میتونیم تو ازمون وکالت شرکت کنیم؟؟
    من چند واحدم میمونه برای مهر ۱۴۰۰ میتونیم تو ازمون سال بعد شرکت کنم؟؟

  3. سلام خسته نباشید به نظرتون آیا امکان داره که با لیسانس فقه و مبانی حقوق آزمون قضاوت قبول شد؟ آیا تا به حال کسی با لیسانس فقه و مبانی حقوق تونسته قبول بشه ت رو خدا راهنماییم کنید

    1. درود به شما
      باتوجه به اینکه با داشتن کارشناسی فقه و حقوق شما صلاحیت شرکت در آزمون وکالت را دارید حالا دیگه بین شما و داوطلبان حقوقی یک نکته مشترک وجود دارد و آن نکته این هست که اگر مطالعه ی دقیق داشته باشید اگر روی مباحث مسلط بشید قطعا به قبولی میرسید..البته این نکته رو هم قبول دارم که در رشته ی فقه و حقوق واحد های حقوقی کمتری گذرونده میشه که باعث میشه که نیاز به تلاش بیشتری از جانب شما باشد..

    1. سلام آرین عزیز..الان که ترم ۲ هستید خیر نمیتونید اما وقتی ترم آخر باشید به راحتی میتونید برای آزمون قضاوت ثبت نام کنید ..پس بهتره از الان که وقت دارید شروع کنید و ترم به ترم طبق چارت تحصیلی مطالعتون رو داشته باشید تا اون موقع که بقیه داوطلب ها به فکر راهی برای قبولی هستن شما آماد برای آزمون باشید ..

    1. درود به شما دوست بزرگوار بله آزمون وکالت و قضاوت جزء آزمونهایی هستن که شرکت در آنها دارای محدودیتهای سنی میباشید.حالا بیاید در نظر بگیرید که شما ۲ نفر هستید با دو انتخاب شخص شماره ی ۱ شما تصمیم داره وکالت یا قضاوت شرکت کنه اما برنامه ی منسجمی برای اون طراحی نکرده هر از چند گاهی خیلی جدی شروع میکنه اما بعد از چند روز رها میکنه و مطالعاتش را کنار میگذاره و به این ترتیب سن شرکت در آزمون رو از دست میده.اما شخص شماره ی ۲ خود را در نظر بگیرید که منابع مناسبی را تهیه میکنه با وجود مشغله ای که داره هرروز هرچند کم اما همیشه و مداوم بدون ایجاد وقفه ای در زمان مطالعه رو شروع میکنه طبق برنامه ی خاصی پیش میره و از الان تا آزمون سال بعد آماده میشه و آزمونش رو شرکت میکنه.در هر دوصورت تصور میکنید نتیجه ای که برای شما حاصل میشه چطور خواهد بود؟برای اینکه ببینید در صورت انتخاب شخص دومتون چه نتایجی میتونه براتون به بار بنشینه پیشنهاد میکنم مصاحبه ی آقای علی احمدیه را هم مطالعه کنید

        1. سلام به شما جناب نظام آبادی
          تبریک میگم به شما که سن باعث گم شدن هدفتون نشده …از امروز تا آزمونهای وکالت و قضاوت نزدیک به یک سال زمان باقی مونده و این شما هستید که میتونید این یک سال به به سال طلایی تبدیل کنید .اگر مدنظر شما آزمون وکالت باشه برای کانون مرکز(تهران.سمنان.هرمزگان .سیستان و بلوچستان)تا ۴۰سال و برای سایر کانونها تا ۵۰سال میتونید آزمون رو شرکت کنید اما برای آزمون قضاوت از ۲۲ تا ۴۰سال میتونید شرکت داشته باشید.برای اینکه اطلاعات بیشتری راجع به شریط آزمونها داشته باشیدمیتونید صفحه وکالت و قضاوت را مطالعه کنید

  4. سلام صحبت های اقای رضا ناعادلانه بود من هم ابتدا به جی ۵ شک داشتم اما با پیشنهادی که اقای ارین فرمودند تصمیم گرفتم یکی از بسته های جی ۵یعنی قانون مجازات اسلامی راتهیه کنم والان حدود یک ماه ازخریدم می گذرد که توانسته ام برقانون مجازات مسلط شوم حتی لوازم التحریر فروشی که به جی۵ شک داشت بادیدن موفقیت من تصمیم گرفت که ازخدمات جی۵ استفاده کنه پس ازقبل پیش داوری نکنیم سرفراز باشید

    1. باسلام .دوست عزیز بله افراد دیگری هم بودن که با روشهای دیگری هم به قبولی و حتی رتبه خوبی هم دست پیدا کنن اما اجازه بدید باهم بررسی کنیم که نقطه ی اشتراک این افراد موفق و مسیر حرکتشون تا رسیدن به هدف چی بوده…اولین قدم انتخاب منابع مناسب ازبین تعداد زیادی از منابع هست که خود پروسه ی فوق العاده زمان بری هست..قدم دوم این هست که تمامی منابع را خلاصه برداری و جزوه نویسی کنیم تا مطالب آزمونی را از حواشی کتابها جدا کنیم..همین دوقدم ماهها ازداوطلب زمان میگیرد و تازه از اینجاست که مرحله ی اصلی مطالعه شروع میشود.داوطلب باید زمان بگذارد جزوات به دست اومده را بارها و بارها مطالعه کند .در قدم بعدی با کتابهای تست میزان مطالعه ی خود را بسنجد و نقاط ضعف را تقویت کند…خب کاری که جی ۵ انجام داده چی هست ؟اولین کاری که انجام شده این هست که داوطلب را درگیر تعدد منابع نمیکند یعنی انتخاب منابع را هیئت علمی ای که داریم برای شما انجام داده و منابع اصلی را در هر درس انتخاب کردندمنابعی که سایت های اصلی حقوقی به آن اشاره کرده اند.دومین کاری که هیئت علمی ما و تیم حقوقی جی ۵ انجام داده این هست که مقدمه ی مطالعه ی داوطلب را پیش برده اند یعنی نیاز نیست که داوطلب درگیر حواشی کتاب شود یعنی زمان ی را که داوطلب نیاز هست صرف خلاصه برداری ها کند را مجموعه ی ما پیش برده و مهمتر اینکه این خلاصه برداری ها را با روش جی ۵ که روش تکرار و مرور و به حافظه سپاری طولانی مدت هست مطالعه میشود ..علاوه بر اون با توجه به پرسش و پاسخ بودن جی برگها مهارت تست زنی داوطلب تقویت میشود وجی پنجی ما مدام در حال سنجیدن مطالعاتش هست.با ی نگاه اجمالی میبینیم که کاری که جی ۵ انجام داده این هست که در زمان داوطلب صرفه جویی کرده و به مطالعه ی او نظم و برنامه داده و در راس همه ی اینها او را آماده کرده تا با مطالبی که مطالعه میکند به خاطر ویژگی عدم فراموشی در این روش در هر آزمونی که این منابع را دارا باشد شرکت کند.و همین مساله باعث میشود که داوطلبانی مثل خانم نسیم نصرت پور قبولی آزمون وکالت کانون ایلام معتقد باشن:به نظرم هیچ کتابی نمی توانست تا این حد من را به آیین دادرسی مدنی و حقوق مدنی مسلط کند، واقعا تاثیر جی۵…

    2. بنظرم این یک جمله عجولانه ایست!
      وقتی ما برای موفقیت حرفه ای مان به حضور ذهن مستمر نیاز داریم ،باید هزاران ماده و تبصره و نکته را در جلوی ذهن‌مان داشته باشیم حال روشی پیدا شده این فرصت رو به ما داده اگر حتی به آن مشکوک هستیم باید در مقیاسی بسیار کوچک امتحانش کنیم تا اگر چنین فرصتی وجود دارد آنرا از دست ندهیم، گفتن عجولانه چنین جمله ای باعث نادیده گرفتن این فرصت احتمالی می شود در حالیکه ما را نسبت به خودمان و دیگران عقب خواهد انداخت.
      پس پیشنهاد من امتحان کردن در مقیاس کوچک است تا غفلت!
      سرافراز باشید.

  5. سلام.قبل از هرچیز اجازه بدیدماجرایی را براتون بگم که امروز صب برای بنده اتفاق افتاده:داوطلب عزیزی که مدتها بودخبری از ایشون نداشتن امروز قبل با بنده تماس گرفتن ساعت کاری ما تمام شده بودچون نیاز به تمرکز و زمان کافی برای راهنمایی ایشون داشتم قرار شدامروز با ایشون ارتباط بگیرم.۹صبح امروز بلافاصله بعد از روشن کردن سیستمم باجی پنجی عزیزمون خانم نرگس حسینی تماس گرفتم:از وقفه ی ایجاد شده در مطالعشون و اینکه نتونستن آزمونی شرکت کنن گفتنو بنده راهکارهایی را برای تعهد به بی وقفگی مطالعشون ارائه کردمو از چالش هایی که برسر راه مطالعشون هست گفتم و…۴۰دقیقه ای مشاوره شدن وقتی میخواستن تلفن را قطع کنند حرفی زدن که با تمام وجود رضایتشون را حس کردمایشون گفتن(جی پنج عالیه !هم روشش هم مشاورانش ..من بسته را قبلتر ها تهیه کردم و شما میتونستید انقدر برای من زمان نگذارید ..روش و منابع جی پنج رو بهش ایمان دارم و به شما مشاوران اطمینان..کوتاهی از طرف خودم بوده وگرنه الان باید قبولی ۹۷ می بودم..)
    دوست عزیز:برای شما که این روش را استفاده نکردیددیدن و خواندن این میزان از اشتیاق از جانب جی پنجی های موفق طبیعی هست که تبلیغ تلقی بشه من کاملا به شما حق میدماما پیشنهادم به شما این هست که حتی با یک درس کوچک جی پنجی بشید و خودتون در عمل قضاوت کنید.

  6. خوندن مصاحبه ی شما بهمون خیلی انگیزه میده .امیدوارم ماهم جز قبول شدگان باشیم.ب امید خدا

    1. درود برشما آزاده عزیز، ممنون از اینکه ما رو انتخاب کردید اندکی صبر … سحر نزدیک است . طبیعتا نتیجه هر تلاش صحیحی رسیدن به سرمنزل مقصود هست توصیه میکنم مصاحبه الهام بخش جی پنجی موفقمون خانم زهرا یوسف نیا رتبه ۸ قبولی آزمون وکالت و رتبه ۴۲ آزمون قضاوت در یکسال بودند رو حتما مطالعه بفرماییدhttps://malekig5.com/interviews/zahra-yousef-niya/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *